Marcați
Sheriff a obținut o nouă victorie în Liga Europei
24.11.2017, 14:16
Sheriff Tiraspol a învins-o pe echipa cehă Zlin, cu 1-0 și a urcat pe primul loc în grupa F a Ligii Europa. Singurul gol a fost marcat de brazilianul Jairo în minutul 11.

În repriza secundă, deținătoarea Cupei Cehiei a căutat egalarea, Mehanovic lovind însă transversala dintr-o lovitură liberă. La poarta cealaltă, Badibanga a ratat o șansă mare de a majora diferența.

„Ne ajutat foarte mult că am marcat devreme un gol. Este o victorie importantă pentru noi”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

În celălalt meci al grupei, Lokomotiv s-a impus cu 2-1 în faţa echipei Copenhaga. Eroul partidei a fost Jefferson Farfan, care a înscris ambele goluri ale rușilor.

Sheriff este liderul grupei F cu nouă puncte, cu unul mai mult ca Lokomotiv și cu trei mai mult decât Copenhaga. Pe 7 decembrie, echipa tiraspoleană are nevoie de cel puțin o remiză pe terenul danezilor de la Copenhaga pentru a fi sigură de calificarea în premieră în șaisprezecimile competiției.

IPN.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).