Marcați
Platforma ”DA” anunță despre reluarea protestelor
31.03.2016, 14:55
Platforma ”Demnitate și Adevăr” scoate din noi oamenii la proteste. Astfel, următoarea acțiune de protest va avea loc pe 24 aprilie, duminică, în Piața Marii Adunări Naționale. Decizia a fost luată de Consiliul Marii Adunări Naţionale.

Liderul CMAN, Andrei Năstase, a menţionat că hotărârea Comisiei Electorale Centrale este una ilegală şi neconstituţională, iar membrii acestei instituții au ales să îndeplinească voinţa oligarhului Vladimir Plahotniuc, în detrimentului voinţei populare.

„Având în vedere activităţile criminale de ultimă oră, ignorarea revendicărilor populare şi a recomandărilor partenerilor de dezvoltare, neinvestigarea reală a furtului de miliarde şi nerecuperarea acestora, împovărarea cetăţenilor cu taxe, tarife şi preturi majorate ca urmare a furtului secolului, punerea pe umerii oamenilor a recuperării de către BNM a miliardelor furate din rezervele naţionale, chemăm întreaga ţară, inclusiv cetăţenii din diasporă, la un protest de mare amploare duminică, 24 aprilie”, a declarat Andrei Năstase.

Anterior și Partidul Socialiștilor a anunțat organizarea acțiunilor de protest. Astfel, reprezentanții și adepții PSRM vor participa la mitingul desfășurat sămbătă, 2 martie, la Comrat. Pe 16 aprilie socialiștii anunță acțiuni de protest care se vor desfășura concomitent în 4 orașe ale Moldovei. Ulterior, un miting de amploare va fi organizat la Chișinău, care potrivit liderului PSRM, Igor Dodon va întruni nu mai puțin de 30 de mii de persoane.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).