Marcați
Real - Tottenham 1-1. City a învins-o pe Napoli. Sevilla, umilită în Rusia. Liverpool bate cu 7-0. Surpriză în Cipru
18.10.2017, 06:18
Real a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Tottenham. Englezii au deschis scorul după autogolul lui Varane, dar Cristiano Ronaldo a adus egalarea înainte de pauză cu al 12-lea gol înscris din ultimele 15 șuturi trimise pe poartă în UCL.

APOEL a produs cea mai mare surpriză a serii. A terminat la egalitate, 1-1, meciul de pe teren propriu cu Borussia Dortmund. Liderul din Bundesliga a rămas astfel la 6 puncte în spatele lui Real și Tottenham și are șanse mici să treacă de grupele Champions League.

Manchester City s-a distrat cu Napoli în prima repriză. ”Cetățenii” conduceau cu 2-0 încă din minutul 13, după reușitele lui Sterling și Gabriel Jesus. Napoletanii puteau reveni în meci, dar Mertens a ratat un penalty în minutul 38. A fost al șaselea penalty consecutiv ratat împotriva lui City, în Champions League.

Diawara a redus din diferență, culmea, tot din penalty, dar echipa lui Guardiola s-a impus cu 2-1 și are punctaj maxim în grupă.

Liverpool a scris istorie în Champions League, devenind echipa din Anglia care a condus cu cel mai mare scos, la pauză, într-un meci din cea mai importantă competiție inter-cluburi (4-0). Maribor - Liverpool s-a terminat 0-7.

În celălalt meci al grupei, Sevilla a fost umilită în Rusia, de Spartak Moscova, cu 1-5.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).