Marcați
Sheriff a obținut a 10-a victorie consecutivă
16.10.2017, 10:17
Sheriff se îndreaptă spre al 16-lea titlu de campioană. Echipa tiraspoleană a trecut cu 3-1 de Petrocub și a ajuns la zece victorii consecutive în Divizia Națională.

Mugosa a deschis scorul în minutul 19, dintr-un penalty, iar Da Silva a stabilit scorul pauzei în minutul 37. Balima a marcat primul său gol al stagiunii în minutul 54, cu un șut superb, iar golul de onoare al oaspeților a fost înscris de Ambros.

Sheriff se menține la patru puncte distanță de Milsami, care a învins-o la limită pe Zimbru, cu 1-0. Singurul gol a fost marcat de Alexandru Antoniuc, în minutul 72. Cu același scor s-a încheiat și partida dintre Sfântul Gheorghe și Dinamo-Auto. Gazdele din Suruceni au jubilat în penultimul minut de joc, grație golului marcat de Alexandru Maxim.

La Hîncești, Speranța și Dacia s-au despărțit nedecis, scor 0-0, iar Zaria Bălți a urcat pe locul 4, după 3-0 cu Spicul. Golurile au fost marcate în repriza secundă, prin Golovatenco, Rață și Bruno.

IPN.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).