Marcați
Israel - Spania 0-1. Reuşită superbă pentru Illarramendi
10.10.2017, 06:30
Spania a terminat grupa din preliminarii cu nouă victorii din zece posibile şi 28 de puncte din 30 posibile. Ultimul succes, cel din Israel, a fost obţinut de o execuţie superbă a lui Illarramendi.

Ajuns la 37 de ani şi peste 100 de selecţii în naţionala Israelului, Yossi Benayoun a fost premiat pentru întreaga carieră înainte de ultimul lui meci în preliminarii, în faţa Spaniei. Ibericii, calificaţi deja la Campionatul Mondial, au ratat primele ocazii importante prin doi jucători care evoluează în Ţara Bascilor, Aduriz şi Illarramendi. Tot în prima repriză, portarul israelian şi-a salvat colegii şi la execuţia lui Pedro.

După pauză, Viera, de la Las Palmas, a trimis puţin pe lângă, tot cu o execuţie din afara careului. De la distanţă a venit şi golul lui Illaramendi. Reuşita mijlocaşului de la Real Sociedad i-a adus a noua victorie din zece meciuri în preliminarii Spaniei, care merge la Campionatul Mondial după ce a câştigat grupa C, cu 28 de puncte din 30 posibile.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).