Marcați
A două remiză pentru Sheriff în grupele Ligii Europa
29.09.2017, 14:15
Sheriff Tiraspol a remizat și în cea de-a doua partidă din grupele Ligii Europa. Echipa antrenată de Roberto Bordin s-a despărțit la egalitate de campioana Danemarcei, FC Copenhaga, scor 0-0.

„Ne-am așteptat la un meci greu, dar sunt mulțumit de prestația elevilor mei. Am avut câteva ocazii importante de a înscrie, dar din păcate n-am reușit să câștigăm”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, italianul Roberto Bordin.

Aceasta este a doua remiză fără goluri pentru Sheriff în grupa F, după 0-0 cu Zlin. În celălalt meci, Lokomotiv Moscova a învins-o pe Zlin cu 3-0. Toate golurile gazdelor au fost marcate de portughezul Manuel Fernandes în primele 17 minute. După două etape, Lokomotiv este liderul grupei cu 4 puncte, iar Copenhaga şi Sheriff împart locurile 2 şi 3 cu câte 2 puncte.

În următoarea etapă, Sheriff Tiraspol va juca din nou pe teren propriu, cu Lokomotiv Moscova. Partida este programată pentru 19 octombrie.

IPN.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).