Marcați
Liga Campionilor l-a "trezit" iar pe Ronaldo! Dublă la meciul 400 pentru Real și cifre extraordinare
27.09.2017, 06:20
Cristiano Ronaldo a serbat cum știe mai bine meciul 400 jucat în tricoul lui Real Madrid: a marcat de două ori pe terenul Borussiei Dortmund, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor.

Starul portughez a punctat prima dată în minutul 50, cu un șut necruțător cu stângul, din prima, din pasa lui Gareth Bale și a făcut 2-0 pentru Real. A doua oară a "perforat" poarta Borussiei în minutul 79, cu dreptul, după o pasă excelentă din partea lui Modric și a închis tabela la 3-1 în favoarea madrilenilor.

Cristiano Ronaldo a ajuns, astfel, la 411 goluri marcate în cele 400 de apariții pentru clubul blanco (93 de reușite în 90 de meciuri în Liga Campionilor).

Cu dubla de marți, CR7 a ajuns la 25 de goluri marcate împotriva echipelor din Germania (în 21 de meciuri), un record absolut pe care îl îmbunătățește. Următorul în acest top este Lionel Messi (16 goluri).

Acesta a fost, de asemenea, meciul cu numărul 150 în cupele europene pentru lusitan, într-un top condus de fostul său coleg de la Real, Iker Casillas (175 de meciuri). E al 11-lea jucător și primul portughez care ajunge la această performanță.

Liga Campionilor îl ajută din nou pe Cristiano Ronaldo să intre în formă. A punctat și cu APOEL Nicosia, în prima etapă, când a reușit o dublă pe Santiago Bernabeu. În campionat, CR7 nu se descurcă deloc strălucit. Revenit după suspendarea primită în urma eliminării din turul Supercupei Spaniei, a jucat doar două meciuri în La Liga, adunând 18 șuturi pe poartă fără gol marcat, mai mult decât oricare alt jucător din actuala stagiune în campionatul iberic.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).