Marcați
Milsami a obținut a treia victorie consecutivă
25.09.2017, 09:51
Milsami a învins-o pe Zaria, cu 1-0, în ultimul meci al etapei a 11-a din Divizia Națională. Singurul gol a fost marcat de Mihai Plătică în minutul 23.

În urma acestui succes, Milsami se menține la două puncte în spatele liderului Sheriff. „O victorie foarte importantă pentru noi. Astăzi, nu le-am dat adversarilor nicio șansă. Nu mă uit la clasament, pentru noi orice meci este crucial”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Milsami, Veaceslav Rusnac.

Sheriff s-a impus cu 6-3 în fața Daciei și rămâne marea favorită la titlu. În minutul al șaptelea, era deja 2-0 după dubla brazilianului Jairo. Rusul Olisaev a redus din diferență în minutul 9, dar apoi Jairo a mai punctat o dată. Peste doar un minut, Josip Brezovec a marcat primul său gol în această partidă, iar scorul pauzei l-a stabilit fostul jucător al Sheriffului, Alexandr Pașcenco. În repriza secundă, croatul Brezovec a reușit și el hat-trickul, iar Denis Ilescu a înscris al treilea gol al Daciei.

În alte partide ale etapei a 11-a s-au înregistrat rezultatele: Speranța - Spicul 2-0, Sfîntul Gheorghe - Zimbru 0-0 și Dinamo-Auto - Petrocub 1-0.

ipn.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).