Marcați
Pregătirile pentru Campionatul internațional de polo pe apă ”Cupa Președintelui”, pe ultima sută de metri
20.09.2017, 19:10
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a întreprins o vizită la Şcoala Sportivă Specializată nr.4 de polo pe apă ”Gheorghe Osipov”, din Chișinău, unde s-a familiarizat cu procesul de pregătire a instituției pentru Campionatul internațional de polo pe apă ”Cupa Președintelui”, care se va desfășura în premieră în Moldova, sub egida Președintelui țării, pe data de 6 octombrie curent. La competiție vor participa selecționatele din 5 țări: Kazahstan, România, Belarus, Bulgaria, Moldova.

Șeful statului a discutat cu antrenorii, cu administrația școlii, cu sportivii. Igor Dodon a fost mulțumit de faptul că lucrările de pregătire pentru Campionat se desfășoară conform graficului stabilit.

”Sportul are o importanță majoră în dezvoltarea și promovarea unui stat. Am susținut și voi susține organizarea evenimentelor sportive în Republica Moldova. Este cunoscut faptul că fără o națiune sănătoasă şi educată, nu poţi aspira la performanţă economică.

Sunt convins că prima ediție a Campionatului internațional de polo pe apă ”Cupa Președintelui” se va desfășura cu succes și va deveni o tradiție frumoasă”, a menționat Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).