Marcați
Antrenorul Ștefan Stoica a debutat cu victorie la Zaria
11.09.2017, 10:05
Tehnicianul român Ștefan Stoica a obținut victorie în primul meci pe banca tehnică a formației Zaria. Echipa din Bălți a câștigat cu 2-0 în fața nou-promovatei Sfântul Gheorghe în cadrul etapei a 9-a din Divizia Națională.

Ambele goluri au fost marcate de brazilienii Marcao (minutul 45) și Bruno de Sousa (83), care de asemenea s-au aflat la meciul de debut. În urma acestei victorii, Zaria a urcat pe locul cinci în clasament, cu zece puncte, în timp ce Sfântul Gheorghe se află pe ultima poziție, cu șapte puncte la activ.

Primele trei clasate au obținut victorie în etapa a 9-a. Liderul Sheriff a dispus, în deplasare, de Speranța cu 2-1, după ce a condus cu 2-0 până în minutul 45. La reușitele lui Badibanga și Damașcan, gazdele au replicat prin Plătică. La două puncte de Sheriff se află Milsami, care a trecut de Spicul cu 2-0. Bello și Surdu au marcat în prima repriză. Dacia nu a avut probleme cu Dinamo-Auto și a câștigat cu 4-1.

În fine, Zimbru și Petrocub s-au despărțit nedecis, scor 1-1. Pentru Zimbru a marcat brazilianul Douglas, aflat la meciul de debut în Divizia Națională.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).