Marcați
Germania - Norvegia 6-0. Campioana mondială a făcut scorul serii în preliminarii
5.09.2017, 08:25
Germania - lider în Grupa C - a făcut scorul serii de luni în preliminariile europene pentru Cupa Mondială din 2018: 6-0 în fața Norvegiei.

Campioana lumii a avut nevoie de numai 10 minute pentru a deschide scorul împotriva nordicilor. Primul gol al gazdelor a fost înscris de Ozil, după o pasă excelentă a lui Hector. 7 minute mai târziu, Ozil s-a transformat în servant pentru Draxler, care a dublat avantajul echipei lui Joachim Low.

Până la jumătatea reprizei, scorul a devenit 3-0 pentru nemți - Werner l-a învins pe Jarstein, după o fază în care defensiva scandinavilor a fost făcută șah-mat. Cu 5 minute înainte de pauză, Thomas Muller a centrat perfect, iar Werner și-a trecut în cont dubla.

Introdus la pauză, Goretzka a avut nevoie de 4 minute pentru a marca din assist-ul lui Werner. În minutul 79 Mario Gomez - și el intrat în repriza secundă - a închis tabela la 6-0, rezultat care s-a păstrat până la finalul meciului. După 8 runde, Germania are maximum de puncte.

AGERPRES
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).