Marcați
Încă o surpriză la US Open. Nick Kyrgios, eliminat de un conațional aflat pe locul 235 în lume
31.08.2017, 06:15
Continuă surprizele la US Open. După eliminările lui Richard Gasquet, Jack Sock și Fabio Fognini, și Nick Kyrgios a părăsit turneul după primul tur. Eliminarea australianului este de departe cea mai puțin așteptată, având în vedere adversarul pe care l-a avut în față.

Finalist la Cincinnati, după ce l-a învins, pe parcurs, și pe Rafa Nadal, Kyrgios, cap de serie nr. 14, a fost bătut de conaționalul său, John Millman, aflat pe locul 235 în lume. Jucătorul de 28 de ani s-a impus cu 6-3, 1-6, 6-4, 6-1, în două ore și 15 minute și, pentru prima dată în carieră, a avansat în turul al doilea de la US Open.

”Nu este sfârșitul lumii. Probabil îmi voi reveni într-o jumătate de oră”, a spus Nick Kyrgios, după terminarea meciului.

Kyrgios nu este însă cel mai bine cotat cap de serie eliminat până acum de la US Open. Luni, americanul Jack Sock, favorit nr. 13, a pierdut în cinci seturi în fața unui alt australian, Jordan Thompson.

Nick Kyrgios venea după o finală jucată în Masters-ul de la Cincinnati, pe care a pierdut-o în fața bulgarului Grigor Dimitrov, 3-6, 5-7. David Goffin, Alexandr Dolgopolov, Ivo Karlovic, Rafael Nadal și David Ferrer au fost jucătorii pe care australianul de 22 de ani i-a învins în Ohio, în drumul său spre finală.

David Ferrer (21), Fabio Fognini (22), Karen Khachanov (25), Richard Gasquet (26), Pablo Cuevas (27) și Robin Haase (32) sunt ceilalți capi de serie eliminați de la US Open, după primul tur.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).