Marcați
Sheriff a urcat pe prima poziție în Divizia Națională
28.08.2017, 11:23
Sheriff a învins-o pe Milsami, cu 3-1, în derbyul etapei a opta din Divizia Națională. Această victorie i-a permis echipei tiraspolene să urce pe primul loc în clasament, având cu două puncte mai mult ca Milsami.

Evgheni Oancea a deschis scorul în minutul 27, doar că Sheriff a rămas în zece oameni la începutul reprizei secunde, după eliminarea lui Bayala. Milsami a ratat un penalty în minutul 70, prin Dedov, dar a egalat nouă minute mai târziu, când a punctat Oleg Andronic. Finalul a aparținut însă gazdelor. Brazilianul Jairo a marcat primul său gol pentru Sheriff, iar același Oancea a stabilit scorul final în minutul 90+4.

„Le mulțumesc băieților că au luptat până la capăt”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

În celelalte partide ale etapei a opta au fost consemnate rezultatele: Spicul - Zimbru 1-0, Petrocub - Dacia 3-0, Dinamo-Auto - Zaria 1-0 și Sfîntul Gheorghe - Speranța 2-1.

IPN.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).