Marcați
Real Madrid a refuzat o ofertă de 75 de milioane de euro de la Juventus
19.08.2017, 11:17
Real Madrid a refuzat o ofertă de 75 de milioane de euro de la Juventus, anunță ziarul de casă al grupării de pe Santiago Bernabeu. Campioana Italiei îl vrea pe fostul mijlocaș al Interului, croatul Mateo Kovacic (23 de ani).

Titular în cele două meciuri contra Barcelonei din Supercupa Spaniei, mijlocașul croat se află într-o formă de invidiat. Prestațiile lui Kovacic nu au rămas neobservate și cluburi importante din Europa sunt interesate de fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 25 de milioane de euro.

Kovacic a jucat excelent în fața Barcelonei, iar Zidane l-a felicitat de fiecare dată, deși în ambele rânduri l-a schimbat după aproape 70 de minute de joc. "A făcut un meci mare. Sunt foarte încântat de performanța lui" a recunoscut francezul.

Printre formațiile care îl doresc pe Kovacic se află și campioana Italiei, Juventus Torino. AS notează că de curând gruparea de pe Santiago Bernabeu a refuzat o ofertă de 75 de milioane de euro pentru Kovacic. "Nu e de vânzare" le-ar fi transmis oficialii galacticilor omologilor "Bătrânei Doamne".

Juventus l-a semnat în cele din urmă pe Matuidi, de la PSG, în schimbul a 20 de milioane de euro. Foarte probabil campioana Italiei a renunțat la ideea achiziționării lui Kovacic, mai ales după mesaul ferm al madrilenilor.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).