Marcați
Zimbru a urcat pe locul 5 în Divizia Națională
14.08.2017, 12:18
Zimbru Chișinău a învins-o cu 1-0 pe Zaria Bălți, în cel mai tare meci al etapei a 6-a din Divizia Națională. Singurul gol a fost marcat din penalty de Ilie Damașcan în minutul 62.

”Zaria are jucători experimentați în lot, dar noi ne-am dorit mai mult victoria. Sunt mulțumit de prestația echipei mele. Am folosit mai mulți jucători tineri”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Zimbru, Iurie Osipenco. ”Îi felicit pe cei de la Zimbru cu această victorie”, a spus, succint, tehnicianul formației Zaria, Vlad Goian.

În urma acestei victorii, Zimbru a urcat pe locul 5 în Divizia Națională, cu 7 puncte. Lider este Milsami, cu 15 puncte. ”Vulturii roșii” au câștigat, în deplasare, în fața lui Dinamo-Auto, cu 4-1. În celelalte partide ale etapei a 6-a s-au înregistrat rezultatele: Spicul - Dacia 0-1, Sfîntul Gheorghe - Sheriff 0-3 și Petrocub - Speranța 1-1.

IPN.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).