Marcați
Milsami a urcat pe primul loc în Divizia Națională
31.07.2017, 13:13
Milsami Orhei a obţinut a treia victorie consecutivă în Divizia Naţională şi a devenit liderul campionatului. „Vulturii roşii” au învins în deplasare echipa Zimbru Chişinău cu 1-0, în derby-ul etapei a 4-a.

Singurul gol a fost marcat de Andrei Cojocari pe finalul primei reprize. „Ne-am dorit foarte mult victoria. E primul succes al lui Milsami pe acest stadion. Îi felicit pe toți cu această victorie”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Milsami, Veaceslav Rusnac.

„Suntem foarte supăraţi de acest rezultat pentru că nu ne-am aşteptat la un scor nefavorabil. Aşa cum am început prima repriză, aşa nu se permite la o echipă care îşi doreşte ceva mai mult”, a spus tehnicianul formației Zimbru, Iurie Osipenco.

În celelalte partide ale etapei a 4-a s-au înregistrat rezultatele: Dacia - Speranța 2-1, Spicul - Zaria 0-2, Petrocub - Sheriff 1-2 și Dinamo-Auto - Sfîntul Gheorghe 2-2.

IPN.md

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).