Marcați
Neymar a acceptat propunerea lui PSG
19.07.2017, 06:10
Contul de twitter al publicaţiei braziliene Esporte Interativo susţine că Neymar s-a înţeles în privinţa detaliilor contractuale cu Paris Saint Germain.

Vicecampioana Franţei e decisă să achite clauza de reziliere a contractului sud-americanului cu Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro, pentru a-l aduce pe starul brazilian.

Deşi presa franceză dă în fiecare zi noi detalii despre iminenţa transferului lui Neymar la PSG, oficialii Barcelonei au ieşit în faţă şi au negat că starul brazilian va pleca de la echipă.

În ultimele zile, ziarele de casă ale Realului, dar şi media din Franţa au avut pe prima pagină subiectul Neymar, care ar vrea să plece de la Barcelona. El nu este principala vedetă a clubului, aflându-se în umbra lui Lionel Messi, iar de acest lucru ar vrea să profite PSG.

Conform informaţiilor oferite de sursele citate mai sus, repretentanţii vicecampioanei Franţei s-au întâlnit deja cu oamenii care se ocupă de viitorul brazilianului de 25 de ani şi au aflat dorinţele pe care acesta le are. Pentru a-l achiziţiona de pe Camp Nou, PSG trebuie să plătească noua clauză de reziliere a contractului, care a crescut la 222 de milioane de euro.

Cu doi ani în urmă, când sud-americanul a avut problemele cu Fiscul spaniol, PSG a încercat să îl ademenească cu un salariu de 40 de milioane de euro, dar Neymar a rămas la Barcelona, având acum un salariu de 15 milioane de euro.

Asediată de ştiri legate de posibilul transfer al lui Neymar la PSG, Barcelona a simţit nevoia să iasă în faţă şi să vorbească public despre subiect.

"200% Neymar nu va pleca de la Barcelona în această vară", a spus Jordi Mestre, vice-preşedintele catalanilor, completat de Robert Fernandez, directorul tehnic al trupei de pe Camp Nou: "Nimeni nu va plăti clauza de reziliere a lui Neymar. Fanii noştri să stea liniştiţi".

186 de meciuri a jucat Neymar la Barcelona, marcând 105 goluri. În această perioadă, el şi-a ajutat colegii cu 80 de pase decisive.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).