Marcați
Cristiano, atacat dur de un jucător al lui Bayern: "Ronaldo o face pe deșteptul. Pentru mine, el nu există"
27.06.2017, 06:50
Portugalia și Chile se pregătesc pentru semifinala de la Cupa Confederațiilor, acolo unde Cristiano Ronaldo va fi din nou față în față cu Arturo Vidal. Sud-americanul l-a atacat dur pe golgheterul Realului înaintea duelului care va avea loc miercuri.

Vidal n-a trecut nici acum peste eliminarea lui Bayern în semifinalele Ligii Campionilor la capătul unei duble în care Ronaldo a marcat 5 goluri. Chilianul a văzut eronat al doilea galben în retur. "Ronaldo o face pe deșteptul. Pentru mine, el nu există. Deja i-am spus lui Joshua Kimmich că vom întâlni din nou în finală" a declarat Vidal.

După ce a fost eliminat după o intrare la minge pe finalul primelor 90 de minute ale returului sfertului de finală din UEFA Champions League, dintre Real Madrid și Bayern Munchen, Arturo Vidal s-a dezlănțuit la adresa arbitrului Kassai. În acea partidă, Ronaldo a marcat două goluri din ofsaid.

"Când Real Madrid a început să se sperie, arbitrul și-a început show-ul. O astfel de hoție nu poate avea loc în Champions League! Am simțit asta foarte mult și am am început să ne mirăm puțin", a declarat Arturo Vidal atunci la zona mixtă.

digisport.ro

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).