Marcați
Milsami are opt jucători noi
21.06.2017, 09:16
Echipa Milsami are opt jucători noi, transmite IPN. Vasile Jardan, fundaș dreapta, în vârstă de 23 de ani, a jucat la Dinamo-Auto din Tiraspol, la Academia Chișinău și la Dacia Chișinău. Tânărul este triplu medaliat cu bronz al Diviziei Naționale și a fost convocat la naționalele Moldovei Under-17, Under-19 și Under-21.

Sergiu Platica, atacant/mijlocaș ofensiv, în vârstă de 26 de ani, se alătură vulturilor roșii din postura de golgheter al echipei Speranța Nisporeni. În ediția anterioara a Diviziei Naționale s-a clasat pe locul trei în topul golgheterilor, cu nouă reușite. Anterior a jucat la FC Sfântul Gheorghe Suruceni.

Eugen Celeadnic, mijlocaș defensiv, în vârstă de 26 de ani a fost în echipa Academia Chișinău. A mai jucat la Speranța Crihana Veche, Sfântul Gheorghe Suruceni și FC Tiraspol.

Artur Crăciun, fundaș central, în vârstă de 18 ani, vine de la FC Tiraspol, iar anterior a jucat la Zimbru Chișinău, al cărui discipol este. Tânărul este jucător al naționalei Moldovei Under-19.

Un alt jucător nou este Alexandru Belevschi, fundaș stânga, în vârstă de 22 de ani. Ultimul club este Zimbru Chișinău, al cărui discipol este. A mai jucat și la Petrocub Hâncești. Acesta este fost jucător al naționalei Moldovei Under-21.

Andrei Rusnac, mijlocaș în vârstă de 20 de ani, vine de la clubul Zimbru Chișinău. Tânărul este discipol al CSCT Buiucani, iar în cariera sa a mai evoluat la Dacia-2, Victoria Bardar și Academia. Acesta este ex-jucător al naționalei Under-19 a Moldovei.

Vladimir Rassulov, mijlocaș în vârstă de 24 de ani, vine de la clubul Dinamo-Auto din Tiraspol. A mai jucat la Zarea Bălți, FC Saxan, Zimbru Chișinău și FC Valetta (Malta) . Cu FC Valetta, Vladimir a cucerit titlul si cupa in Malta. Ex-jucător al naționalei Moldovei Under-21.

Portarul Cristian Apostolachi, discipol al clubului Sheriff Tiraspol, este membru al lotului Moldovei Under -17.

IPN.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).