Marcați
Cristiano Ronaldo i-a comunicat decizia sa inclusiv căpitanului lui Real Madrid
20.06.2017, 08:41
Șansele ca Cristiano Ronaldo să se răzgândească în privința plecării de la Real Madrid sunt destul de mici. Acesta i-ar fi comunicat decizia sa inclusiv căpitanului echipei, Sergio Ramos, potrivit jurnaliștilor spanioli de la emisiunea ”Golazo de Gol”.

Aceștia au precizat luni că Ramos l-a sunat pe Ronaldo pentru a-l întreba dacă zvonurile legate de plecarea sa sunt adevărate, iar portughezul i-a confirmat acest lucru. El l-a anunțat pe fundașul Realului că nu dorește să mai continue în Spania, după ce a fost acuzat de fraudă fiscală în valoare de 14,7 milioane de euro, și că hotărârea sa este ireversibilă.

În plus, cei de la ”Golazo de Gol” au menționat și faptul că impresarul lui Cristiano, Jorge Mendes, l-a informat pe președintele clubului madrilen, Florentino Perez, că jucătorul vrea cu orice preț să plece de pe Santiago Bernabeu în această vară.

În ceea ce îl privește pe Ronaldo, acesta i-ar fi transmis și lui Zinedine Zidane că nu mai există cale de întoarcere și cei doi nu vor mai colabora în Spania.

Informația legată de dorința cvadruplului câștigător al Balonului de a pleca de la Real Madrid a fost publicată în premieră de presa portugheză, la trei zile după ce procurorii au cerut instanței să-l pună sub acuzare pe jucător pentru fapte de evaziune fiscală comise în perioada 2011-2014.

Favorite să îl transfere pe Cristiano Ronaldo în această vară sunt Manchester United și PSG. Despre o revenire a lusitanului pe Old Trafford s-a vorbit și în 2012, atunci când acesta susținea că se simte ”trist” pe Santiago Bernabeu.

digisport.ro

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).