Marcați
El va fi INLOCUITORUL lui Cristiano Ronaldo in atacul Realului! Oferta uluitoare: 200mil € plus jucatorul la care visa Zidane
19.06.2017, 15:41
Spaniolii de la Marca anunta astazi pe prima pagina ca Real Madrid a hotarat cine va fi inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo: Kylian Mbappe! Situatia in care se afla campioana Europei dupa ce Cristiano Ronaldo a anuntat ca vrea sa plece face ca transferul lui Mbappe sa nu mai fie amanat.

Initial, cei de la Real erau dispusi sa il cumpere pe Mbappe acum si sa-l mai lase un sezon la AS Monaco. Cu insa sansele de a-l face pe Ronaldo sa se razgandeasca par minime in acest moment, Real e gata sa il faca pe Mbappe cel mai scump transfer din istoria clubului, depasind bariera de 100 de milioane de euro!

Real Madrid nici nu ar fi nevoita sa investeasca pentru a-l aduce, ci doar sa redirectioneze banii pe care ii va primi pentru Cristiano Ronaldo! Asta pentru ca presa din Anglia anunta o oferta colosala a lui Manchester United: 200 de milioane de euro plus David De Gea, portarul pe care Real Madrid il doreste de mai bine de 2 ani!

digisport.ro

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).