Marcați
Serbia - Ţara Galilor 1-1. Fără Bale, britanicii au urcat pe locul 3, la 4 puncte de baraj
12.06.2017, 05:59
Fără Gareth Bale, suspendat, galezii au lovit primii la Belgrad, mânați de dorința de a câștiga și de a se apropia la un singur punct de liderul Serbia. După ce Milivojevic aproape că i-a rupt tricoul lui Vokes în careu, arbitrul Jorge de Sousa a dictat penalty iar Ramsey a transformat spectaculos de la punctul cu var.

Elevii lui Slavoljub Muslin nu s-au panicat și au căutat să revină în joc, fiind conștienți și de faptul că și o remiză ar fi bună în economia grupei. Până la urmă, cu 20 de minute înainte de final, avantajul oaspeţilor a dispărut. Prijovic i-a pasat cu călcâiul lui Mitrovic, pentru golul de 1-1, iar atacantul lui Newcastle United n-a ratat.

Deși au forțat chiar victoria, meciul s-a terminat până la urmă nedecis. Egalul menţine însă Serbia pe primul loc în Grupa D din preliminarii, în timp ce selecționata din Ţara Galilor a urcat pe locul trei, la patru puncte de baraj.

digisport.ro
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).