Marcați
Un Campionat internațional de polo pe apă, va fi organizat în premieră la Chișinău, sub egida Președintelui țării
8.06.2017, 18:58
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a întreprins o vizită de lucru la Şcoala Sportivă Specializată nr.4 de polo pe apă ”Gheorghe Osipov”, din Chișinău, unde s-a familiarizat cu procesul de pregătire sportivă a tinerilor.

În cadrul dialogului cu sportivii, șeful statului a menționat importanța pe care o acordă dezvoltării sportului în Moldova, subliniind, în context, că în țara noastră vor avea loc mai multe evenimente sportive, sub patronajul Președintelui țării. ”O națiune care aspiră să se dezvolte nu poate ignora sportul ca parte integrantă a acestui proces”, a specificat șeful statului.

De asemenea, Igor Dodon a anunțat că va susține participarea echipei U15, la Balcaniada de polo pentru juniori, care va avea loc în luna iulie, în orașul Burgas din Bulgaria și la Campionatul Internațional care se va desfășura în august în capitala Serbiei, Belgrad.

Totodată, potrivit lui Igor Dodon, în premieră la Chișinău va fi organizat un Campionat internațional de polo pe apă, sub egida Președintelui țării.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).