Marcați
Se știe deja noul Balon de Aur? Publicația care acordă trofeul l-a lăsat pe Messi în afara echipei ideale din UCL
7.06.2017, 06:22
Calea lui Cristiano Ronaldo către cel de-al cincilea Balon de Aur din carieră pare să fie liberă. Spaniolii au observat un detaliu important, la scurt timp după ce portughezul a fost decisiv în a doua finală UCL consecutivă câștigată de Real Madrid.

France Football, publicația care din 2016 realizează din nou fără sprijinul FIFA clasamentul pentru Balonul de Aur, a publicat echipa ideală din sezonul recent încheiat al Ligii Campionilor, însă fără al doilea marcator al competiției: Lionel Messi, care e, totodată, principalul contracandidat al lui Ronaldo la cel mai râvnit trofeu individual. Informația a fost preluată și de ediția online a ziarului catalan Mundo Deportivo, care a notat că acesta ar putea fi cel mai clar semn că Balonul de Aur pentru anul 2017 are deja un mare favorit în persoana lui Cristiano Ronaldo.

În urma analizei făcute de francezi, Messi - care a înscris 11 goluri până în sferturi, faza în care Barcelona a fost eliminată - nu a prins primul 11 al celor mai buni jucători ai sezonului de UCL. Jurnaliștii din Hexagon l-au trecut doar printre rezerve, alături de colegul său de la Barcelona, portarul ter Stegen și Chiellini (Juventus), Mendy (Monaco), Khedira (Juventus) și Mbappe (Monaco).

De altfel, un singur jucător de la Barcelona a prins primul 11: brazilianul Neymar. În schimb, finalistele Real și Juventus dau câte 4 jucători în echipa ideală, iar semifinalista AS Monaco are doi reprezentanți.

După cum era de așteptat, francezul Zidane a fost desemnat antrenorul sezonului, după al doilea trofeu UCL cucerit într-un an și jumătate ca principal la Real.

digisport.ro

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).