Marcați
Vameşii moldoveni vor fi monitorizaţi în regim online
21.03.2016, 15:16
Angajaţii Serviciului Vamal vor fi monitorizaţi non-stop la locul de muncă. Astfel, activitatea vameşilor din toate subdiviziunile teritoriale va fi urmărită on-line, în scopul prevenirii abuzurilor și fărădelegilor. Anunţul a fost făcut de noul director general al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie în cadrul unei ședințe de lucru cu șefii Birourilor vamale și șefii Departamentelor venituri și control vamal și aplicarea legii.

În cadrul ședinței, Vitalie Vrabie a ținut să menționeze că nu va admite fărădelegi, mită, corupție și contrabandă în sistemul vamal.

”În VAMA Republicii Moldova trebuie să fie doar angajați integri, profesioniști, cinstiți și onești, iar cei ce nu se încadrează în aceste caracteristici nu se vor regăsi pe viitor în instituția dată”, a declarat Vitalie Vrabie.

Amintim că la 18 martie, Vitalie Vrabie a fost numit printr-un ordin al ministrului Finanţelor în funcţia de director general al Serviciului Vamal.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).