Marcați
Primăria a cheltuit 8 milioane de lei pentru reperația unei grădinițe care nu funcționează de mai bine de 4 ani
17.03.2016, 13:00
Astăzi se desfășoară ședința Consiliului Municipal Chișinău în cadrul căreia este audiată șefa Direcției generale educaţie, tineret şi sport din cadrul Primăriei capitalei, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, relatează Actualități.md.

Potrivit informației prezentate de președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în CMC Ion Ceban, pentru reparația unei grădinițe-școli care deja timp de 4 ani nu mai activează au fost cheltuite 8 milioane de lei din bugetul municipal conform datelor responsabililor din primărie.

"O grădiniță-școală din sectorul Buiucani al capitalei nu lucrează deja de 4 ani. Cu toate acestea pentru reparațiea grădiniței sau cheltuit 8 milioane de lei. Cât mai trebuie să așteptăm? Timp de 4 ani – 8 milioane de lei. Câți bani vor mai fi cheltuiți pentru o instituție care nu funcționează, și care poate nici nu va funcționa", a întrebat Ion Ceban.

"În viitor această instituție va funcționa. Ce ține de milioanele cheltuite, răspunsurile în acest sens nu eu vi le pot da", a răspuns Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb.

actualitati.md
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).