Marcați
Igor Popa: Vlad Filat a suferit un accident în penitenciar
16.03.2016, 13:23
Fostul prim-ministru Vlad Filat a suferit un accident, în celula din penitenciarul nr. 13, unde este deținut în arest preventiv. Anunțul a fost făcut de avocatul liderului PLDM, Igor Popa, menționînd că Filat va fi dus la Institutul de Neourologie din Chișinău, unde va fi consultat de medici.

„Nu vreau să comentez accidentul. După concluzia profesională a medicilor vom veni cu informații. Astăzi va fi dus la orele 14”, a menționat Popa.

De cealaltă parte, serviciul de presă al DIP spune că Vlad Filat s-a lovit cu capul de marginea unei uși. Acesta este motivul pentru care Vlad Filat urmează să fie dus la spital pentru investigații.

"În legătură cu solicitările jurnaliştilor de a oferi detalii legate de declaraţiile făcute de avocatul inculpatului Vladimir Filat, facem următoarele precizări: Din verificările efectuate, inclusiv din relatările inculpatului, reiese că în timpul evacuării gunoiului menajer din celulă, acesta a făcut o mişcare greşită şi s-a lovit cu capul de marginea unei uşite din lemn. Ca urmare a faptului că ulterior a acuzat dureri, s-a luat decizia ca acesta sa fie investigat medical. Menţionăm că, astăzi, la orele 14:00 prevenitul Vladimir Filat urmează a fi escortat la un medic neurolog pentru investigaţii suplimentare", se menționează în comuncatul emis de DIP.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).