Marcați
Președintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a sărbătorit victoria la sediul PSRM
14.11.2016, 14:54
Igor Dodon le-a mulțumit tuturor alegătorilor pentru participare la scrutinul de duminică și a declarat că va fi un președinte al tuturor cetățenilor, indiferent de opțiunile politice.

"Eu vreau să mă adresez la toți cetățenii Republici Moldova, care mi-au încredințat votul său și viitorul acestei țări. Eu înţeleg foarte bine responsabilitatea ce-mi revine începând cu ziua de astăzi. Eu înţeleg că nu va fi simplu, dar eu vă promit stimați concetățeni că voi preşedintele tuturor. Și al celor care se consideră de dreapta și de stânga. Și al celor care vor în UE, şi al celor care vor alături de Rusia. Eu vă promit că voi fi un președinte al tuturor.Vreau să mă adresez oponentei mele politice. Doamna Maia Sandu vreau să vă felicit pentru un rezultat foarte bun, vreau să vă mulţumesc pentru o campanie electorală dură, dar bună. Dar acum, vă rog foarte mult: haideţi să calmăm spiritele. Noi nu avem nevoie acum de ură în societate. Stimaţi concetăţeni, cei care ați votat-o pe Maia Sandu, eu voi lua în calcul toate dorințele dumneavoastră, tot pentru ce pledați dumneavoastră, tot pentru ce credeți. O să vă ascult pe fiecare", a declarat președintele ales al RM, Igor Dodon.
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).