Marcați
Obține cetățenia română în 15 luni cu JustConsult și beneficiază de 5 servicii bonus
9.06.2023, 15:42

Dacă îți dorești să obții cetățenia română într-un timp scurt, avem o veste bună pentru tine! Cu ajutorul JustConsult, vei descoperi pașii corecți pentru a obține cetățenia română în doar 15 luni. În plus, poți profita de oferta specială care include 5 servicii bonus ce vor simplifica și accelera întregul proces.

 

Pașii pentru obținerea cetățeniei române în 15 luni

 

Conform Legii cetățeniei române nr. 21/1991, persoanele care au ascendenți (părinți/bunei/străbunei) născuți pe teritoriul României Mari până în 28 iunie 1940 au dreptul să redobândească cetățenia română. Urmează acești pași pentru a obține cetățenia într-un timp mai scurt:

Pregătește dosarul de cetățenie română și depune cererea la Autoritatea Națională pentru Cetățenie (ANC) din România. Verifică cu atenție toate documente necesare pentru cetățenie română și asigură-te că dosarul este complet și corect întocmit.

În cazul în care termenul legal unic pentru examinarea dosarului este depășit, avocatul tău va acționa ANC-ul în judecată. După ce vei parcurge toate instanțele de judecată și vei câștiga procesul, ANC va emite Ordinul de soluționare a cererii pentru redobândirea cetățeniei române, ceea ce poate dura aproximativ 10-15 luni.

 

Beneficiile JustConsult și cele 5 servicii bonus

 

Colaborând cu JustConsult, vei beneficia de următoarele 5 servicii bonus:

Programare rapidă pentru depunerea dosarului: JustConsult îți va asigura o programare rapidă pentru depunerea dosarului la ANC, eliminând astfel întârzierile și aglomerația.

Verificarea setului de acte: Echipa JustConsult va verifica setul de acte necesare pentru redobândirea cetățeniei tale, astfel încât să ai siguranța că dosarul tău este complet și corect.

Pregătirea dosarului: JustConsult se va ocupa de pregătirea dosarului tău, asigurându-se că toate documentele sunt în ordine și că îndeplinesc cerințele legale.

Transport tur-retur: Compania îți va asigura transportul tur-retur în România, astfel încât să poți depune personal dosarul la ANC, fără să întâmpini nicio inconveniență legată de călătorie.

 

Depunerea dosarului însoțită de un avocat: Un avocat te va însoți la depunerea dosarului la ANC, asigurându-se că toate procedurile sunt respectate și că totul decurge fără probleme.

De ce să apelezi la JustConsult când redobândești cetățenia română?

  • Vom analiza fiecare caz și vom selecta doar dosarele care real pot să beneficieze de reducere termenului de soluționare.
  • Îți pregătim dosarul conform cerințelor instanțelor;
  • Îți garantăm protecția datelor personale. Suntem singura instituție din această nișă care este recunoscută în calitate de operator date cu caracter personal;
  • Garantăm calitatea serviciilor juridice în baza unui contract de prestare servicii;
  • Primești bon fiscal pentru orice serviciu solicitat, ceea ce te asigură că orice plată efectuată este oficială și legală.

Dacă îți dorești să obții cetățenia română într-un timp record, JustConsult este partenerul de încredere de care ai nevoie. Profită de oferta lor specială, care include cele 5 servicii bonus menționate mai sus.

Completează formularul de pe pagina justconsult.md și lasă profesioniștii să se ocupe de întregul proces.

De asemenea, poți suna la numărul 022 10 50 80 pentru a obține o consultație gratuită. Nu mai aștepta ani de zile pentru cetățenia română - obține-o în doar 15 luni cu ajutorul JustConsult!

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).