Marcați
Săptămâna începe cu noi alerte de bombă
15.08.2022, 12:56
După o pauză de câteva săptămâni alertele cu bombă revin, după ce în acestă dimineață a fost anunțată minarea a opt locații din Capitală, printre care sediul Curții Supreme de Justiție și Aeroportul Internațional Chișinău. Potrivit forțelor de ordin, serviciile specializate efectuează verificările de rigoare. Noua alertă vine după ce din 1 august au intrat în vigoare regulile privind accesul în Aeroportul Internațional Chișinău. Potrivit autorităților, măsurile restrictive, au fost luate în urma zecilor de alerte cu bombă la aerogara din Capitală.

Astfel, potrivit autorităților în clădirea Aeroportului Internațional Chișinău au acces doar personalul aeroportuar și pasagerii. La intrare sunt deschise coridoare speciale, separate, pentru a intra și a ieși din aerogară. Iar accesul se face în baza tichetului și a actului de călătorie, care sunt controlate de agenţii de securitate. Totodată, interzis şi staționarea maşinilor în faţa aerogării, iar parcarea este permisă în locuri special amenjate. Precizăm că în ultimele câteva luni, Aeroportul Internațional Chișinău a fost ținta a zeci de alerte cu bombă, iar în unele cazuri, de câteva ori pe zi. Deocamdată, nu au fost identificaţi autorii, deşi oamenii legii spun că au un grup de suspecţi.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).