Marcați
Igor Dodon, după ieșirea din Procuratură: Prin acest dosar se încearcă să se acopere nemulțumirea societății legată de creșterea prețurilor
29.12.2021, 13:34
Președintele de onoare al PSRM, Igor Dodon, a declarat, după audierea sa în calitate de bănuit în dosarul Energocom, că astfel autoritățile încearcă înainte de sărbători să distragă atenția cetățenilor de la probleme social-economice cu care se confruntă din cauza acțiunilor guvernării.

”Se putea de discutat și după Anul Nou, nimeni nu fuge nicăieri. S-a dorit anume astăzi, cu două zile înainte de Anul Nou, ca oamenii să aibă ce discuta. Încearcă să acopere nemulțumirea societății legată de creșterea prețurilor. Eu îi înțeleg. Dar n-o să-i ajute. Acum încearcă să speculeze”, a spus Dodon.

Politicanul a menționat că nu are de gând să se eschiveze de la discuțiile cu procurorii și a calificat drept foarte straniu faptul că autoritățile și-au amintit despre acest dosar cu o vechime de 13 ani.

”Pentru mine e straniu de ce și-au adus acum aminte de un dosar de 13 ani, dar este decizia procurorilor. Am decis să vin, să discut. Am discutat cu procurorul de caz. Mi-a prezentat o parte din cauzele acestui dosar. Este vorba despre situația când eu am fost ministru al Economiei. Apropo, în aprilie 2008 am preluat domeniul energetic și peste o săptămână am fost responsabil de acest domeniu. Am spus că sunt gata să colaborez cu cei care facaceasta anchetă, pentru că nu avem nicio vină în acest dosar. Mi-au spus că sunt bănuit și nu învinuit. Vom colabora și vom vedea”, a declarat Dodon.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).