Marcați
Mihai Popșoi se contrazice: După ce a anunțat schimbarea unor miniștri PAS, acum spune că nu există premise pentru remanieri
29.12.2021, 10:19
Vicepreședintele Parlamentului, deputatul PAS, Mihai Popșoi, și-a schimbat părerea. În cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune, acesta a declarat că nu există premise pentru a schimba miniștrii din Guvernul Gavrilița. Declarația vine la o lună, după ce Popșoi a anunța că ”vor fi unele remanieri guvernamentale în scurt timp".

„Nu văd premise pentru schimbări în Guvern, atât timp cât colegii își fac munca. Munca din Guvern este una titanică, având în vedere dificultățile și problemele care s-au acumulat în instituțiile guvernamentale, agenții, întreprinderi de stat. Miniștrii, prim-ministrul fac un sacrificiu enorm, încercând să creeze reziliență pentru ca aceste instituții nu doar să poată lucra, ci și să livreze rezultate”, a declarat Mihai Popșoi.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).