Marcați
Opinie: Maia Sandu a ales să se ascundă de problema legată de criza energetică, iar când se va semna un contract valabil, ea va fi prima care va ieși cu fanfare și cu făclia aprinsă la Ungheni
27.10.2021, 11:44
Președintele Maia Sandu a ales tactica de a fugi de problemele țării pentru a-și păstra intactă imaginea politică. Declarația a fost făcută de juristul Ion Dron, în cadrul unei emisiuni televizate.

Avocatul susține că Maia Sandu preferă acum să se ascundă de tot ce ține de criza energetică prin care trece țara, iar atunci când se va găsi o soluție, ea va fi prima care va ieși în public și va anunța rezultatul.

”Din punct de vedere politic, Maia Sandu are o problemă care o domină permanent. Ratingul. (...) Ea îşi face griji de viitorul său politic. Ea nu a ieşit acum în faţă, fiindcă îți erodează din imagine când vii și vorbești despre probleme. Ea va veni pe butoi, va veni din urmă cu fanfara, când se va semna un contract valabil pentru Republica Moldova. Când vor porni aceste gaze, cred că o s-o vedem la Ungheni cu făclia. Dar, deocamdată, îi afectează ratingul ieșirile publice pe acest subiect. De aceea, ne trimite fotografii din întâlnirile care au fost cândva. Dar o împing de la spate problemele, fiindcă adevăratul lider este cel care poate gestiona situația de criză. Dar dacă poți sau nu poți gestiona situație de criză, trebuie să ieși în față să te vadă cei care te-au ales, în zadar”, a spus Dron.

Juristul mai susține că, în realitate, Maia Sandu și toată echipa sa de la guvernare nu au competența și pregătirea necesară pentru a gestiona asemenea situații de criză.

”Pe dânșii asta i-au învățat la Harvard, că piața rezolvă toate problemele. Pe dânșii altceva nu-i învață acolo. Situațiile de criză cum se gestionează în Europa de Est, țările fostei URSS, aici trebuie să ai școli speciale. Pe dânșii la Harvard îi învață cum merg lucrurile în America, pe piața germană. De aici nu s-au implicat”, a declarat Ion Dron.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).