Marcați
Bodnarenco, despre criza gazelor provocat de guvernarea PAS: Ai cântat, îmi pare bine! Acum joacă, dacă poți!
22.10.2021, 13:45
Premierul Natalia Gavrilița a fost acuzată de lipsă de transparență, atunci când a venit în plenul Parlamentului să ceară instituirea stării de urgență pe piața gazelor naturale. Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Elena Bodnarenco i-a reproșat premierului că nu a prezentat nicio cifră în proiectul de hotărâre Cu privire la propunerea declarării stării de urgență. Totodată, Bodnarenco a menționat că activitatea Guvernului PAS îi amintește despre fabula "Greierul și furnica".

"Doamna prim ministru, suntem ca în fabula aia, "ai cântat, îmi pare bine, acum joacă dacă poți". Ce ține de transparență, nu ați numit nicio cifră, din această cauză nu trebuie să ne vorbiți atât de frumos despre dragostea față de patrie", a declarat Bodnarenco.

Amintim că Guvernul PAS cere instituirea stării de urgență din cauza crizei gazelor naturale, la care s-a ajuns după ce nu a fost negociat, la timp, contractul cu Gazprom.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).