Marcați
Dodon: Vremurile bune s-au terminat înainte de a se începe
14.10.2021, 21:00
Nu umblați cu nasul pe sus, dar apucați-vă de rezolvat criza energetică. Acest mesaj le-a transmis liderul PSRM, Igor Dodon, reprezentanților PAS.

"Vreau să le transmit celor de la guvernare un mesaj pe care îl aud tot mai des în aceste zile de la cetățeni: Dacă oamenii vor îngheța în casă, ei vor ieși să se încălzească la proteste în stradă.

Aveți în vedere, voi, cei de la PAS, că lumea înțelege foarte bine toate erorile politice și economice pe care le-ați comis până acum, iar răbdarea oamenilor are o limită.

Apucați-vă repejor de rezolvat criza gazelor și electricității, rezolvați și alte crize pe care le-ați provocat, inclusiv pe piața petrolieră și agricolă, nu umblați cu nasul pe sus și nu așteptați cadouri de la parteneri.

Apucați-vă de treabă, pentru că fiecare zi ratată apropie țara de colaps energetic și cufundă lumea în sărăcie, iar voi vă apropiați de marginea prăpastiei politice în care o să vă arunce societatea.

Vremurile bune s-au terminat înainte de a se începe" , se arată în mesajul lui Dodon.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).