Marcați
Bugetul Președinției a fost majorat cu 2,1 milioane de lei. Banii sunt destinați pentru salarii
14.10.2021, 13:04
Maia Sandu va primi suplimentar din bugetul de stat 2,1 milioane de lei pentru salariile angajaților din Președinție. Deputații PAS au votat, joi, în lectura a doua, rectificările la bugetul de stat.

Potrivit acestora, cheltuielile dedicate Președinției au fost majorate cu 2,1 milioane de lei. Ministrul Finanțelor a explicat, la dezbaterile în prima lectură, că acești bani au fost solicitați de Președinție pentru acoperirea cheltuielilor de personal.

”În ceea ce privește cheltuielile pentru Președinție, ele sunt destinate pentru cheltuieli de personal. Președinția are poziții neacoperite. Pentru a putea acoperi staff-ul necesar acestei instituții cheltuielile au fost majorate cu două milioane de lei”, a spus ministrul.

În același timp, majoritatea PAS nu a susținut mai multe amendamente propuse de fracțiunea BCS, printre care și alocarea a peste 50 de milioane de lei pentru susținerea agricultorilor care au avut de suferit din cauza intemperiilor din această vară.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).