Marcați
Diaspora din Sankt Petersburg și-a exprimat sprijinul pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor
19.06.2021, 08:02
Moldovenii din Sankt Petersburg au declarat în unanimitate inadmisibilitatea subminării independenței și suveranității Moldovei și și-au exprimat sprijinul pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, care este format din stataliști convinși. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a scris oe canalul său de Telegram, după întrevederea cu Diaspora.

"Împreună cu Constantin Starîș, secretar executiv al Partidului Comuniștilor, am avut o discuție productivă cu compatrioții noștri care au manifestat un interes deosebit față de evenimentele din Patrie. Totodată, oamenii nu și-au ascuns îngrijorarea în legătură cu tentativele mai multor țări și a reprezentanților politici ai acestora în Moldova, de a instaura o administrare externă în statul nostru", a mai anunțat Dodon.

Dodon i-a îndemnat pe toți cetățenii Moldovei care trăiesc în nord-vestul Rusiei să participe activ la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).