[ X ]
Marcați
Se redeschid taberele de vară
17.05.2021, 15:47
Taberele de vară se redeschid în Capitală. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Angela Cutasevici. Ea a precizat că odihna elevilor va avea loc atât în instituțiile de învățământ, cât și în cele extrașcolare. Autoritățile spun că vor fi organizate și activități tematice, precum ore de pictură, de muzică și activități sportive.

Anul trecut, taberele de vară din Capitală și-au desfășurat activitatea doar în regim online. Numărul în scădere al cazurilor de COVID-19 le-a determinat însă pe autoritățile municipale să permită organizarea sejurului în taberele de vară.

Angela Cutasevici, viceprimar al Capitalei: „Ținând cont de situația epidemiologică, dar și de condițiile pandemice trebuie să schimbăm viziunea asupra organizării taberelor cred eu că accentul va fi pus pentru taberele cu sejur de zi. În context, în cadrul ședinței care a fost organizată săptămâna trecută, am discutat reconceptualizarea regulamentului tip al instituțiilor care prestează servicii de odihnă, recreere și antrenare a copiilor și a adolescenților, identificarea condițiilor necesare pentru asigurarea funcționalității taberelor cu sejur de zi în vara 2021”.

Între timp continuă înscrierea copiilor în clasa întâi. Până acum, au fost recepționat peste 7.600 de cereri.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).