[ X ]
Marcați
Au înregistrat la CEC lista candidaţilor
14.05.2021, 13:35
Blocul Electoral al Comuniștilor şi Socialiștilor a depus, azi-dimineață, la Comisia Electorală Centrală actele de înregistrare a listei candidaților pentru funcția de deputat. Ulterior, va fi publicat programul blocului, care, potrivit autorilor, conține politici profesioniste, care să asigure dezvoltarea țării.

Vlad Batrîncea, secretar executiv al PSRM: „Echipa este foarte puternică, este pregătită şi este acea care este gată să-şi asume răspunderea pentru situaţia din Republica Moldova. În această campanie, noi nu o să vorbim despre oponenţi, de aceea că oponenţii noştri nu pot propune nici echipe profesioniste, au deficit acut de specialişti. Noi suntem acei care putem delega din această listă oameni pentru toate funcţiile, instituţiile şi, încă o dată, reiterăm poziţia că suntem gată să ne asumăm răspunderea pentru aceste crize. De aceea, că echipa pe care o s-o vedeţi în lista noastră de candidaţi sunt oameni care au gestionat mai multe crize, inclusiv până în anul 2009. Erau acei care au asigurat rezultate palpabile în politici sociale, în majorări de salarii anual cu 25-30 la sută, pensia pentru pensionari era majorată cu, cel puţin, 18-20 la sută anual”.

Oleg Reidman, secretar Comitetului central al PCRM: „Noi ne axăm pe acele probleme care sunt mai stringente astăzi, dar asta nu înseamnă că toate celelalte vor fi lăsate la o parte”.

La sfârșitul acestei zile, Comisia Electorală Centrală va stabili, prin tragere la sorţi, ordinea în buletinul de vot pentru primele formaţiuni înregistrate la scrutinul din 11 iulie.

NTV Moldova

menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).