Marcați
Anticipatele nu vor soluționa criza politică din Moldova, spun 62% din experții, care au participat la un SONDAJ
5.03.2021, 14:04
Alegerile parlamentare anticipate nu vor rezolva criza politică din Republica Moldova. De această părere este majoritatea experților, care a participat la un sondaj realizat de Intellect Group – Rating politic, februarie 2021.

Datele arată că 62% din analiștii, care au participat la sondaj, sunt convinși că anticipatele nu vor soluționa blocajul politic, doar 31 la sută cred că problema se va rezolva, iar 7% nu au răspuns la întrebare.

Totodată, din numărul total de experți străini implicați în cercetare, 44% au declarat că anticipatele nu vor scoate țara din criza politică, iar 42% cred că problema se va soluționa.

În cadrul cercetării sociologice au fost implicați 20 de analiști politici și experți, 10 jurnaliști politici, comentatori, experți internaționali, dar și jurnaliști din Federația Rusă, România, Ucraina, SUA, Belarus, Germania, Austria, Franța, Marea Britanie. Datele au fost colectate pe parcursul lunii februarie 2021.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).