Marcați
O nouă ieftinire a carburanţilor
26.03.2020, 18:03
O nouă ieftinire a benzinei și motorinei urmează să se producă pe piața internă, în următoarele săptămâni. Potrivit Consiliului Concurenței, prețurile ar trebui să scadă cu până la 70 de bani pentru un litru. Estimările au fost făcute în urma comarării preţurilor de import şi celor de comercializare cu amănuntul.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenței, cel mai mult ar putea să se ieftinească motorina, cu 70 de bani pentru un litru. În cazul benzinei, prețul ar putea să scadă cu 15 bani. Precedenta ieftinire a carburanţilor a avut loc în 20 martie. Atunci, litrul de benzină și motorină s-au ieftinit, în medie, cu 70 și, respectiv, 60 de bani. Şi preţul gazului lichefiat s-a micşorat cu aproape 20 de bani. Acum, un litru de benzină costă, în medie, 16 lei și 72 de bani, iar un litru de motorină - 14 lei și 72 de bani. Prețul gazului lichefiat este de 9 lei și 97 de bani. De la începutul anului au avut loc patru ieftiniri ale produselor petroliere.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).