Marcați
Igor Dodon a vizitat Complexul Olimpic în Minsk
21.06.2019, 09:18
Cu o zi înainte de a fi dat startul ediției a II-a a Jocurilor Europene de la Minsk, președintele țării, Igor Dodon, a vizitat Complexul Olimpic, unde a salutat echipa națională olimpică a Republicii Moldova.

Șeful statului i-a felicitat pe sportivii noștri pentru faptul că ne reprezintă țara la Jocurile Europene și le-a dorit succese remarcabile. Echipa Moldovei este formată din 50 de persoane care vor concura la 10 probe sportive și mulți dintre ei au șansa de a urca pe podiumul de onoare. "Am promis că sportivii care vor cîștiga medalii vor fi decorați cu distincții înalte de stat de către Președintele țării", a mai spus Igor Dodon.

De asemenea, președintele a fost plăcut surprins de amploarea Complexului Olimpic și a felicitat partea belarusă pentru organizarea excelentă a evenimentului sportiv. În total, la ediția a II-a a Jocurilor Europene participă aproximativ 6 mii de sportivi din 50 de țări, care vor concura la 15 probe sportive.

NTV Molodva
menu
www.ntv.md © 2016-2021 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).