В закладки
Încă un teren de joacă în sectorul Râșcani
Încă un teren de joacă a apărut, în acest weekend, în Capitală. Acesta se află în sectorul Râșcani, pe strada Bogdan Voievod, și a fost amenajat în cadrul programului municipal special, lansat la inițiativa consilierilor socialiști. Chiar dacă a fost frig și multă zăpadă, copiii au testat nerăbdători noile instalații și s-au bucurat de darurile aduse de Moș Crăciun.

Reprezentanții Partidului Socialiștilor au deszăpezit zona terenului de joacă, iar copiii au explorat noile tobogane cu mult entuziasm.

De la eveniment nu a lipsit nici Moș Crăciun, care le-a adus copiilor daruri și dulciuri. Ei l-au răsplătit cu poezii și cântece.

Deputatul PSRM Vlad Batrîncea a declarat că proiectul inițiat de colegii săi din consiliul municipal este un exemplu de conlucrare cu locuitorii orașului.

“Aici, pe strada Bogdan Voievod 6-6/1, locuitorii s-au adresat la consiliul municipal, să fie inaugurat un teren de joacă pentru copiii lor. Este foarte bine că există o reacție sănătoasă din partea consiliului municipal. Acest program a fost finanțat, iar oamenii înțeleg că există administrație publică locală și o oarecare reacție din partea ei. Vreau să spun că, doar în anul trecut, au fost amenajate mai mult de 200 de terenuri de joacă în cadrul programului lansat la inițiativa Partidului Socialiștilor în consiliul municipal. Au fost alocate zeci de milioane de lei”, a declarat Vlad Batrîncea.

În 2018, în Capitală au fost amenajate 112 terenuri de joacă și 70 de terenuri de fitness și workout. Pentru anul 2019, este planificată amenajarea a încă 115 terenuri de joacă, a 80 de terenuri de fitness și două terenuri sportive multifuncționale.

NTV Moldova

Лента новостей

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Все права защищены.
При любом использовании материалов НТВ ссылка (для сайтов - гиперссылка на www.ntv.md) обязательна.