Marcați
Riscă să fie demiși
Avertisment pentru reprezentanții întreprinderilor municipale din Capitală. Primarul general Ion Ceban le-a reproșat că străzile, curțile de bloc și parcurile nu sunt salubrizate. Dacă aceștia nu vor prezenta, în termen de 10 zile, planuri de intervenție pentru întregul an, vor urma sancțiuni, inclusiv demisii, a subliniat edilul.

Ion Ceban, primarul general al Capitalei: “Domnul Talmaci, haideți nu le mai mergeți pe treacă meargă la acești șefi de subdiviziuni. Eu cred că oamenii s-au relaxat, repet și până nu vom da pe cineva afară cred că lucrurile nu se vor mișca”.

Primarul general Ion Ceban a inspectat, în zilele de odihnă, mai multe zone ale municipiului. El a constatat că Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi nu intervine la curățarea copacilor în parcuri și scuaruri.

Ion Ceban, primarul general al Capitalei: “Începând cu Valea Trandafirilor și finalizând cu Valea Morilor, zona forestieră parcul Butoiaș, Nicolae Costin, La Izvor, Dumitru Râșcanu, parc-pădurea Rățcani și alte scuaruri stau și parcă așteaptă să fie rugați cei de la Spații verzi să intervină. Eu am rugat să-mi fie prezentat planul de intervenție pe Spații verzi foarte clar. Nu l-am primit. Că acuș e martie, acuș o să iasă ambrozia, dar noi un plan nu putem să finalizăm”.

De asemenea, Ion Ceban s-a arătat nemulțumit de activitatea Direcției Generale Locativ-Comunale și Amenajare, a întreprinderilor ”Exdrupo” și ”Apă-Canal Chișinău”.

Ion Ceban, primarul general al Capitalei: “Dacă avem zeci de tone de gunoi care stau aiurea. Deci două lucruri, primul - aștept raportul, unu și maximum am zis, cât aveți nevoie, vă întreb eu, haideți să nu vă pun eu termeni, vă întreb eu, 10 zile vă este suficient? Apă-Canal, Exdrupo și Spații Verzi și Direcția Comunal Locativă? Să-mi dați un raport de intervenție. B - să-mi dați planul în detaliu pe tot anul, ce? unde? și cum faceți?. Și C - fiecare pe domeniul de competență când înlătură problemele care există în zonele pe care le administrează”.

În același timp, edilul le-a solicitat reprezentanților serviciilor municipale să se pregătească de campania de salubrizare de primăvară și de plantarea arborilor.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).