Marcați
Un nou site pentru suburbiile Capitalei
Autoritățile Capitalei au lansat un site cu informații despre suburbii. Potrivit primarului general, Ion Ceban, pe platforma online urmează a fi colectate opiniile oamenilor privind proiectele investiționale. Timp de două zile, deja au fost expuse mii de păreri și semnalizate probleme ce necesită intervenția de urgență a autorităților.

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că pe noul site sunt prezentate șui proiectele implementate în suburbii pe parcursul anului trecut.

Ion Ceban, primarul general al Capitalei: „Puteți vota prioritățile din localitatea fie Băcioi, fie Sângera, fie Stăuceni, fie Ghidighici, Durlești, Codru, Vadul lui Vodă, Bubuieci și tot așa mai departe... Trușeni. Deci toată lumea poate vota, care ar fi prioritățile de intervenție pentru localitatea x. Încurajăm în continuare locuitorii din suburbii să participe la votare, repet, ”suburbii.chisinau.md”. Anul trecut, am avut aproximativ 100 de milioane de lei alocate suburbiilor din Capitală, din aria metropolitană, localităților 18 la număr și cele 35 care sunt în componența lor. Este o sumă record pe care am alocat-o în 2020, de la independență încoace”.

Și în acest an, autoritățile Capitalei au alocat peste 100 de milioane de lei pentru proiectele de modernizare a infrastructurii în suburbii.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).