Marcați
Igor Dodon a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Ungariei
Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Ungariei în Republica Moldova, Sándor Szabó. În cadrul ședinței s-au discutat diverse chestiuni cu privire la relațiile dintre țările noastre. În context, Igor Dodon a pledat pentru realizarea înțelegerilor care au fost obținute în cadrul vizitei prim-ministrului Ungariei, Viktor Orbán la Chișinău, în martie 2020.

„Am salutat poziția principială a conducerii Ungariei în ce privește menținerea și consolidarea valorilor tradiționale care au un rol semnificativ și în societatea moldovenească. În cadrul discuției, am subliniat faptul că pentru PSRM, relațiile cu conducerea Ungariei vor fi prioritare, fiind unul dintre partenerii principali ai Republicii Moldova în Uniunea Europeană. În legătură cu aceasta, i-am transmis dlui Orbán sincere urări exprimându-mi disponibilitatea pentru o întrevedere într-o perioadă convenabilă”, a mai precizat Igor Dodon.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).