Marcați
Maia Sandu din nou NU se ține de cuvânt! A renunțat la dezbaterile cu Igor Dodon
Maia Sandu din nou nu se ție de promisiunea făcută. Lidera PAS a declarat că renunță la dezbaterile electorale cu Igor Dodon, programate pentru ziua de miercuri, 11 noiembrie.

Nu este pentru prima dată, când Maia Sandu renunță la propriile promisiuni.

În 2016, când Sandu a candidat la funcția de Președinte, aceasta i-a promis lui Andrei Năstase că îl va susține la următorul scrutin prezidențial. În 2020, lidera PAS s-a răzgândit și nu s-a retras din cursă în favoarea președintelui PPDA.

În 2019, lidera PAS anunța că nu va face coaliție cu PSRM, dar a fost investită în funcția de premier cu votul socialiștilor și a jurat credință Patriei în fața președintelui țării Igor Dodon.

Totodată, Maia Sandu spunea că nu are ce să discute cu Renato Usatîi, pentru că acesta este un “bandit” și că a pus la cale omorul unei persoane. După primul tur al scrutinului prezidențial, Maia Sandu l-a sunat pe Usatîi și i-a propus să discute despre transferul voturilor.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).