Marcați
Pregătiri de sezonul rece
Subdiviziunile Primăriei Capitalei și întreprinderile municipale au început pregătirile pentru sezonul rece. Până în 20 august, la solicitarea primarului general, acestea vor trebui să prezinte raportul privind stocurile de resurse, pentru planificarea eficientă a cheltuielilor.

Primăria Capitalei este în așteptarea unei donații din cinci autospeciale pentru întreținerea drumurilor din partea administrației Moscovei.

Întreprinderea municipală ”Exdrupo”, responsabilă de întreținerea drumurilor, dispune de aproape 100 de autospeciale, a declarat managerul Sergiu Tomiță.

La rândul său, șeful Asociației de Gospodărire a Spațiilor Verzi, Serghei Carp, a menționat că întreprinderea are în stoc patru tone de material antiderapant în stare lichidă, 14 tone de nisip și patru tone de sare, ceea ce reprezintă jumătate din necesarul pentru sezonul rece.

Reprezentanții Direcției Generale Locativ-Comunale și Amenajare au declarat că sunt pregătiți să intervină pe trotuare și în curțile blocurilor cu antiderapant lichid.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).