Marcați
Infrastructură modernă în Capitală
Strada Albișoara din sectorul Râșcani al Capitalei urmează să intre în reparație din luna august. Autoritățile municipale anunță că vor desemna câștigătorul concursului pentru executarea lucrărilor în zilele următoare. De asemenea, Primăria pregătește proiectul de modernizare a trotuarelor pe străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit Bănulescu-Bodoni.

Pe strada Albișoara au loc lucrări de schimbare a apeductului, pe o porțiune de peste un kilometru dintre străzile Mihai Viteazul și Petru Rareș. De asemenea, este curățată albia râului Bâc, în perimetrul străzilor Petru Rareș și Feredeului. Municipalitatea anunță că urmează a fi selectată compania care va realiza proiectul de modernizare a străzii Albișoara.

Potrivit viceprimarului Ilie Ceban, la elaborarea proiectului de modernizare a trotuarelor pe străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit Bănulescu-Bodoni va fi întocmită lista arborilor care vor fi defrișați.

"Referitor la trotuarele Bănulescu Bodoni și Pușkin am ieșit la fața locului am examinatr fiecare metru pătrat, fiecare arbore, trotuar, unde și ce trebuie de făcut. Sunt foarte multe probleme care urmează a fi soluționate. Sunt foarte mulți arbori care dacă nu vor fi defrișați, atunci riscă peste un an sau doi, iarăși acele rădăcini să distrugă pavajul", a spus el.

Cheltuielile pentru lucrările de reparație a străzii Albișoara și a trotuarelor pe străzile Alexandr Pușkin și Mitropolit Bănulescu-Bodoni și le asumă Guvernul. Este vorba de 100 de milioane de lei.

NTV Moldova

Actualitate

menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).