Marcați
Corneliu Furculiță a depus un denunț la Procuratură cu privire la coruperea lui Gațcan
Președintele fracțiunii PSRM Corneliu Furculiță a depus la procuratură un denunț, în care a informat despre coruperea deputatului Ștefan Gațcan.

Socialistul susține că i-a informat pe anchetatori și despre alte cazuri de tentativă de corupere a unor deputați din fracțiunea PSRM.

"La sugestia procurorilor, pentru a păstra secretul anchetei, conținutul denunțului deocamdată nu poate fi făcut public. Sper, la fel ca și întregul popor, că oamenii legii vor trage la răspundere atât pe cei care cumpără deputații cu milioane de dolari, cât și pe alesul care și-a vândut mandatul", a scris Furculiță pe Facebook.

Totodată, socialistul a repetat că Ștefan Gațcan trebuie să renunțe la mandatul de deputat, obținut prin munca și efortul echipei PSRM.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Corneliu Furculiță a relatat că anterior Ștefan Gațcan i-a povestit că i se oferă 500 mii de euro ca să părăsească PSRM. Furculiță a precizat că atunci Gațcan a refuzat, ulterior suma s-a triplat și deputatul a acceptat banii.

NTV Moldova
menu
www.ntv.md © 2016-2018 Toate drepturile rezervate
Reproducerea, traducerea și utilizarea informațiilor publicate pe acest website este permisă numai cu indicarea sursei (www.ntv.md).